Afspraak maken

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online als via de Salonhub app.
Om telefonisch een afspraak in te plannen kunt u bellen naar: tel. 0320 22 26 00.
Om online een afspraak in te plannen kunt u op de onderstaande button drukken.

Afspraak maken via de Salonhub app

U kunt ook uw afspraak inplannen via de Salonhub app. Deze app is verkrijgbaar in de Google Play Store en in de iTunes app store. Druk op de onderstaande buttons om naar de respectievelijke app stores te gaan!

Salon Info

Prijslijst

Nieuw bij Headline: Het Headline spaarsaldo!

Wanneer je klant bent bij Headline spaar je automatisch voor korting op al onze producten (tot max. €7,50 korting per product).

ONZE VASTE ACTIES

Hairstudio Headline hanteert het gehele jaar speciale acties. Deze acties gelden voor specifieke maanden. Doe nu je voordeel op en bekijk de onderstaande acties!

Januari en februari
Nieuwe klanten die onze salon bezoeken krijgen 15% korting op alle behandelingen!

April en mei
Color and care; korting van 50% op verzorging producten van Schwarzkopf.

Juli en augustus
Have a festive summer! Het is tijd voor festival haar! Laat je haar vlechten, opsteken en krullen voor maar €15,00 euro. Heren kunnen ook bij ons terecht, knippen kost voor hen €20,00. Neem je festival bandje of kaartje mee om in aanmerking te komen voor de korting!

Oktober en november
After summer – na de zomer heeft je haar flink te lijden gehad. Om het haar te verbeteren bieden wij jou een masker plus een speciale shampoo. De optimale herstelbehandeling! Van €10,00 deze maanden voor  €5,00 euro. Voor deze behandeling gebruiken wij Osis, Moroccan Oil en Balmain producten.

December
Make it a December to remember! Laat je haar stijlen, tangen, krullen en föhnen en ontvang 50% korting op een finishing product uit ons assortiment.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK!

Maak gebruik van de periodieke acties en boek nu alvast jouw afspraak!

BOEK NU!