Afspraak maken

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online als via de Salonhub app.
Om telefonisch een afspraak in te plannen kunt u bellen naar: tel. 0320 22 26 00.
Om online een afspraak in te plannen kunt u op de onderstaande button drukken.

Afspraak maken via de Salonhub app

U kunt ook uw afspraak inplannen via de Salonhub app. Deze app is verkrijgbaar in de Google Play Store en in de iTunes app store. Druk op de onderstaande buttons om naar de respectievelijke app stores te gaan!

Specialiteiten

SpecialITEITEN

Barbier

Bij Headline hebben we drie professionele Barbiers tot onze beschikking!

Claire en is in opleiding geweest bij niemand minder dan Hanni Haircreations te Hoofddorp, DÉ bekende voetbalkapper. Hier heeft zij jaren gewerkt en is sinds december 2016 werkzaam bij team headline. Ook Janita en Désiré zijn echte barbiers. Wil jij een strakke coupe met een mooie fade en strakke contouren dan moet je zeker bij één van deze dames zijn!

BOEK NU!

BLOWBAR

Heb je een feestje? Of wil je dat je haar er de gehele dag mooi uit ziet maar wil je niet veel tijd en geld kwijt zijn? Boek dan bij ons de BlowBar. Je komt dan met gewassen droog haar of haar wat niet te vet is (met droogshampoo kunnen we jouw haar iets opfrissen) naar onze salon en wij zullen in een kwartier jouw haar mooi föhnen/krullen/of opsteken. Je kunt kiezen uit 4 stijlen.

Het is belangrijk om van te voren te weten welke stijl je wilt zodat de haarstylist ook direct aan de slag kan! De kosten voor deze behandeling zijn €20,40

BOEK NU!

Stijl 1 Smooth

Stijl 2 Waves

Stijl 3 Updo

Stijl 4 Braids

LUXE WASMASSAGE

Laat lekker elke week je haar wassen met een wasmassage waarbij we de allerbeste producten gebruiken voor jouw haar. Deze wasmassage laat je haar weer heerlijk voelen en is de ultieme verzorging voor jouw haar.

Wasmassages beginnen vanaf €10,00 met Osis producten. Wil je liever dat we Balmain of Morrocan Oil gebruiken dan kost een wasmassage €15,00. Vraag jouw stylist om advies!

LET OP! Je verlaat onze salon met nat haar. Uiteraard kun je  je haar ook laten drogen onder de droogkap of een styling föhn/tang behandeling laten doen.

BOEK NU!

Hairstudio Headline introduceert nieuwe kniptechniek: Layers down

De allernieuwste haarmode komt uit Lelystad. Layers down heet de nieuwe kniptechniek die is ontwikkeld door het team van Hairstudio Headline.

De nieuwe techniek Layers down houdt in dat het haar in laagjes geknipt wordt zonder dat dit daadwerkelijk zichtbaar is. Het haar krijgt echter wel meer texturen. Dat is een groot verschil met de ‘ouderwetse’ manier van laagjes knippen. Het is modern en past precies bij het modebeeld van tegenwoordig. Daarom vond het team van Hairstudio Headline het tijd voor een nieuwe manier van knippen.

De voordelen op een rij:

 • Meer controle, zodat je haar altijd de juiste valling heeft.
 • Meer beweging en de juiste volumeverdeling.
 • Op maat geknipt voor jouw vorm van hoofd en haar, bepaal zelf hoe je eruit wilt zien.
 • Ideaal voor lang haar én voor korte kapsels.
 • Speciaal voor haren die eigenzinnig vallen door krullen en/of aanwezige kruinen.

Maatwerk voor elk haartype

Layers down is een kniptechniek die helemaal wordt aangepast aan het haar van de klant. Of dat nu dik of dun is, lang of kort, krullend of stijl. Saloneigenaar Ingrid Overgaag: “Iedereen heeft ander haar en deze techniek is daar perfect geschikt voor. Als er een kruin in het haar zit of een bepaalde plek heeft meer krullen, dan kunnen we dat verwerken in het eindresultaat dankzij de Layers down-techniek. Die realiseert maatwerk voor elk haartype.”

Van tevoren wordt er op droog haar besproken en gekeken waar de probleemgebieden zijn. Op basis daarvan wordt er een plan gemaakt met de meest geschikte oplossing voor jouw haar en/of probleemgebied.

Een groot voordeel van het benoemen van de nieuwe techniek is volgens Ingrid dat klanten de volgende knipbeurt precies weten wat ze willen: “Ze hoeven alleen maar om Layers down te vragen en ons team weet wat de bedoeling is. Zo krijgen ze exact het kapsel dat ze willen.”

BOEK NU!

EXCLUSIEF BIJ HAIRSTUDIO HEADLINE: SOFT LAYERS

Een uniek dameskapsel met extra volume aan de zijkanten, dat krijg je met de kniptechniek Soft layers. Deze creatie is bedacht door Ingrid Overgaag, eigenares van Hairstudio Headline in Lelystad. Met haar 43 jaar ervaring als topkapper en haar al bijna net zo ervaren team ontwikkelt zij steeds weer verrassende nieuwe technieken. Soft layers is dan ook exclusief verkrijgbaar bij Headline.

Haute couture voor je haar

Hoe bijzonder deze kniptechniek is, legt Ingrid als volgt uit: “Net zoals de haute couture op catwalk zijn de kledingstukken, vormen en pasvormen per model heel verschillend. Vooral in draagcomfort en het accentueren van de juiste vormen van het lichaam. De mooiste delen van het lichaam in zicht brengen, met daarbij een comfortabele pasvorm, dáár gaat het om. Hiermee kun je het Soft layers kapsel vergelijken. Dat doen wij voor je haar. Natuurlijk zijn producten en ondersteunende haarlakken belangrijk, maar wij brengen je haar tot leven met deze bijzonder kniptechniek.”

Deze knipvorm geeft meer volume, vooral aan de zijkanten van het kapsel, zodat deze niet zo naar beneden vallen. Een rondere vorm zakt namelijk altijd naar beneden aan de zijkanten van het hoofd en kortgeknipte zijkanten worden vaak te recht en te hoekig in vorm. Vooral aan de zijkanten van het hoofd, daar waar je altijd met de handen het haar zelf iets hoger wilt doen.

De eigenschappen van Soft Layers:

 • Supervrouwelijk, met zachte lijnen
 • Zeer eenvoudig zelf te onderhouden.
 • Ideaal voor dames van 20 tot 80+ met bijna elk haartype.
 • Vooral geschikt voor redelijk kort/middel of half lang haar.
 • Ontworpen in een specifieke vorm en via specifieke afdelingen in het haar.
 • Soft layers kunnen met schaar of tondeuse/mes worden geknipt.

Juiste haarvorm op maat

Saloneigenaar Ingrid Overgaag: “Op de kapper scholen, worden altijd een beperkt aantal vorm gedoceerd, zoals rechte lijn, gelijke lagen en toenemende lagen. Dat is een prima basis, maar hiermee heb je niet voldoende in huis om alle specifieke vormen en haarsoorten goed te bedienen. Daarom blijven wij altijd zoeken naar de beste vormen voor het haar. Zoals onze welbekende Layers down, een zeer groot succes zijn voor half lang en lang haar. We kijken bij elke vrouw op maat naar de juiste vormen in het haar te maken. Als echte vakidioten kijken we naar wie jij bent en welke vorm jouw haar het beste tot zijn recht laat komen. Uiteraard zijn de basisvormen gelijke lagen, toenemende lagen en rechte lijnen hierbij ook een belangrijke keuzemogelijkheid.”

Onderhoud 6 tot 8 weken

Eenmaal geknipt, blijft het Soft layers model heel goed in vorm. Dat komt doordat het in je haar is geknipt en niet alleen maar door je föhn wordt gecreëerd. Als je elke 6 tot 8 weken voor onderhoud langskomt, blijft het perfect zitten. En wil je iets anders, dan groeit het model heel gemakkelijk uit.

BOEK NU!